Vanuit hun passie en kwaliteit om met diverse vragen van mensen te werken en hen succesvol te begeleiden zijn Tineke en Tjeerd Postma hun praktijk gestart. Zij maken daarbij gebruik van verschillende begeleidingsvormen.


Tineke heeft na haar opleiding, de Academie van Mens & Arbeid, haar sporen als coach in het werkveld verdiend. Haar intuïtie en sensitiviteit, in combinatie met haar levenservaringen, vormen een bijzonder fundament om diverse levensvragen en thema’s van anderen te begeleiden. Tineke is psycho-sociaal counseler en gecertificeerd ACT-trainer. Op haar persoonlijke pagina staan haar begeleidingsmogelijkheden genoemd.


Tjeerd is sinds het afronden van de Hogere Kaderopleiding Pedagogiek werkzaam als coach/hogeschooldocent en heeft veel ervaring in het coachen en begeleiden van volwassenen. Zijn kennis en ervaringen als remedial teacher in het primair onderwijs vormen een solide basis voor de begeleiding van kinderen en jongeren. Hij is gecertificeerd Systemisch Opsteller en Quantum Touch practitioner.


Gezamenlijk bieden zij een breed palet aan begeleidingsvormen, met als belangrijk doel: het (her-)vinden van de eigen VEERKRACHT van de mensen waarmee ze werken.

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met hen opnemen.